بازدیدها: 58
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اینکه گفته میشود کرونای دلتا به درمان مقاوم است، به صورت جدی تاکنون مشاهده نشده است.
دکتر فرشاد علامه درباره وضعیت کرونا در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: در حال حاضر در پیک پنجم به سر میبریم و مراجعات به بیمارستان هایمان رو به افزایش است. البته ما چهار پیک را گذراندیم و در صورت افزایش موارد بیماری به تعداد بیمارانی که به بستری نیاز دارند، تختهای بخشهای دیگر را به کرونا اختصاص میدهیم. سعی بر این است که هیچ بیمار و مراجعه کنندهای پشت در بیمارستان نماند.
علامه درباره شرایط بالینی بیمارانی که این روزها با کرونای مثبت به بیمارستانها مراجعه میکنند، گفت: اینطور نیست که لزوما بگوییم بیمارانی که در حال حاضر به دلیل کرونا مراجعه میکنند، بدحالتر هستند. در عین حال در بیمارستانها هم کلینیکهای سرپایی مان را مهیا کردیم و همچنان بسیاری از بیماران به صورت سرپایی به بیمارستان میآیند و داروهای تزریقی را هر روز دریافت میکنند تا در بیمارستان بستری نباشند. بر این اساس در خانه و با رعایت مسائل ایزولیشن تحت مراقبت قرار میگیرند.
وی ادامه داد: در عین حال کسانی هم که امکان مراقبت در منزل ندارند و همچنین بیماران بدحال، در بیمارستان بستری میشوند؛ بنابراین لزوما اینطور نیست که مبتلایان به کرونایی که اکنون مراجعه میکنند، بدحالتر شده باشند و مورتالیتی مان (میزان مرگ و میر) هم فعلا خیلی افزایش جدی پیدا نکرده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین گفت: به نظر میرسد که بیشتر مواردی که در حال حاضر به بیمارستانهای ما مراجعه میکنند، از نوع کرونای دلتا است. البته اینکه گفته میشود کرونای دلتا به درمان مقاوم است را به صورت جدی تاکنون مشاهده نکرده ایم. البته هنوز در ابتدای پیک پنجم است و باید ببینیم که در ادامه چه شرایطی ایجاد میشود. در حال حاضر به نظر نمیآید که تفاوت آنچنانی در زمینه درمان جهشهای مختلف کووید ۱۹ وجود داشته باشد.
علامه با بیان اینکه البته علائم کرونای دلتا مقداری متفاوت شده است، گفت: یک مقدار نوع علائم ابتلا متفاوت شده است و به عنوان مثال مقداری علائمی مانند آبریزش بینی در این نوع جهش بیشتر مشاهده میشود، اما در مجموع علائم مشابه با علائم ابتلا به کرونا در جهشهای قبلی است. البته در جهشهای اخیر علائم شبه سرماخوردگی معمولی مقداری بیشتر شده است